?!

Sitter i stallet & väntar på att Bellis ska ha ridit klart, å bara kom på en fråga.. Hur kan en så liten mygga låta så jävla högt?!

träningsvärk 2000

fyfan vad träningsvärk jag har! nyss kommit hem från gymmet med Emma, petat i mig lite käk, så strax ska jag hämta min syster& åka ner till malmjärn en sväng. sen IB-träning med brudarna!

pinsamt

mitt bankomatkort har slutat fungera!! och herreguud vad pinsamt när man är & handlar, ska betala och det inte fungerar.. självklart hade det blivit "avmagnetiserat" så får ett nytt kort nästa VECKA?! :( det passar bra när jag ska till valbo med dennis efter att han slutat jobbet. KUL? NÄÄ

stressat som en tok hela dagen igår

Idag är inte min hjärna med för 5öre! För att igår blev min dag världens stressigaste eftersom att jag fick tusentals andra grejer som jag inte alls hade plats med i mitt tidsschema för dagen, så igår var jag på promenad med Tingis, och vi stannade och myste lite vid vattnet(innan jag visste att jag hade 1000andra saker att görA)
sen skickade mamma sms "glöm inte bort att mata katten idag" och de vart en snabbis dit, sen hem & snabbt byta om till stallkläder och fixa+rida!
sen snabbt som tusan hem och ta en snabbdusch och sen direkt vidare till gymmet med Emma& Rebecca! Köttade i två timmar och sen var det träning med. Innebandytjejerna, fullfart hela tiden, efter det så var det verkligen tid för att städa här hemma också.. Jag som tog det så luugnt på morgonen, det fick man ju sota för! så igår efter vi gjort mat så dog jag nog på soffan lite!

Efter jobbet idag så blir det en löptur& en sväng ner till stallet!

sällan...

Och självklart jag som hade planerat min dag perfekt, så fick jag tusen saker till att göra! ... bara att svira om det!

God måndags morgon!

Idag är det måndag igen, det är helt sjukt hur helgerna går fort!

Jag har iallafall inte gjort så värst mycket, i fredags var jag till stallet & tog en ridtur. Sen var jag bara hemma, kollade på film med hjärtat& bara myste!

I Lördagsmorgon åkte jag med Elin till Sandviken och kollade på när tre av mina syskon paddlade K2(kanot man sitter 2 i) och det blev också en sväng till Gävle/Valbo men jag köpte INGENTING! Ett under! Det har nog aldrig hänt tror jag..

Och igår skulle jag& Emma ut och springa, men det var spinning istället.. Och dra åt h*lvete vad det var jobbigt! Men riiiiktigt skönt efter, så idag har jag inte så värst med träningsvärk men jag tror det kommer imorgon eller senare under dagen!
****
Nu ska jag strax gå ner och hämta Tingeling, så ska vi ta en långpromenad!

P R O

Faan. Det är söndag och jag har varit vaken i snart 2 timmar, alltså sen 07 imorse! Men jag ligger kvar i sängen iallafall! Jag vill inte bli PRO igen!! som somnar 21 på kvällen & vaknar vid 06-07 igen! NejNejNej! Fel!

Min helg har iallafall vart lugn å skön! Har vart i stallet och ridit & trixat lite. Jag var också och tittade på när tre av mina syskon (Isabell,Amanda&Line) tävlade i K2 (kanot) på 5000m och självklart så gick det skitbra!

Snart ska jag ta med Emma på en löptur runt Hammardammen? Tror jag det blir.. Så nu blir det nog en Celsius & frukost.

Sen blir det städning av lägenheten, för det ser ut som "hejkomochhjälpmig" här hemma.. Och kanske går till solen i 20min också?

Lillerud/ på väg hem

Sen i Måndags har jag vart i Värmland. På vägen ner så satt Johanna i halsen, och den satt verkligen fast & hon får ingen luft, så för första gången i mitt liv så har jag fått använda "metoderna" man fått lära sig i skolan.Det var faktiskt lite otäckt..

Vi har sovit i Bada hos gammelmormor och varje dag så har vi vart ner till Lillerudsgymnasiet där Johanna nu går.Det är fem tjejer som delar på ett hus, och då är det tre tjejer inett rum och två i det andra(det har Johanna). Sen visade hon& mamma mig runt på skolan, och den är jävligt stor!

Vi fick också besök av mammas kusin Maria som
precis har fått barn, en liten flicka den 17aug. Så himla söt! Jag tror nog inte att jag har hållt i en sådan liten baby.

Och nu sitter jag i bilen på G hem, är faktiskt i Falun nu så vi är snart hemma. ÄNTLIGEN! Men jag har jättesvårt för att skriva när jag åker bil, för jag blir åksjuk så detta får bli det sista nu innan jag kommer hem, nu måste jag kolla på vägen resten av tiden!!

Karlstad

Nu har jag precis duschat efter att vart till stallet en sväng.

Om knappt en timme bär det av till Torsby, till gammelmormor och sen imorgon åker vi med allt pickpack till Karlstad med Johanna, som ska gå på Lilleruds gymnasium.
Så jag åker idag och kommer hem igen på torsdag kväll. Förhoppningsvis kanske man träffar lite släktingar där också, de vet man ju aldrig.
Det kanske kommer något inlägg när jag är där nere, men det brukar vara skit dålig teckning, så vi får se hur det blir med det!
Hare bra!

Tomas Ledin, vilken stjärna!

Idag är det en slappisdag, det ända jag ska göra idag är att åka till stallet & rida.


Igår var vi på kalas hos Dennis mormor&morfar, då vi satt ute i deras lada och åt/fikande. Riktigt mysigt!

Därefter åkte vi till Sandviken för lite Tomas Ledin, och jaa. Han var riktigt bra! Det blev också en och en annan cider! Synd bara att man inte fick någon riktigt bra bild, men men!

Och imorgon mina vänner är en stor dag, min syster Johanna flyttar till Karlstad för att gå gymnasiet där! Så jag kommer att åka med henne å hjälpa till med flytten!

mäster kocken

Idag mina kära vänner, har jag och mitt hjärta lyckats laga en så sjukt god Laxsoppa, allvarligt så trodde jag inte på att det skulle bli så bra när vi skulle göra den. men ack så fel jag hade!

och idag så "blev jag med häst" i två veckor. ridaridarida!
aja, nu ska jag gå å ta mig en varm dusch å på med tjocksockorna till en bra film!
Ha det bra!

slappis

f**n vad jobbigt det var på gymmet idag, det kändes som att man letade efter ursäkter för att slippa alla övningar, jåbbiiiit! huua, efter gymmet så kilade vi iväg till Hanssons för en välförtjänt kycklingsallad med Loka istället för Cola, viktiigt nu! :) Så nu är det slappistime på soffan kan jag lova!

hotell frukost

Igår var jag och min syster Amanda till Valbo en sväng, hon fyllde år här om dagen och det är väll lika bra att hon får välja själv så det blir bra&rätt! Vi gick också in på Ikea, där jag bara skulle ha glas, eftersom att jag lyckas så sönder alla glasen här hemma jämt. Men självklart kom vi hem med en massa annat därifrån också! Hmm.. Efter det vart det en sväng till gymmet med Emma, svettigt! Nu har jag precis gjort lite mysig frukost, rostat bröd och äggröra, det är ju verkligen hotellfrukost de! Mums! Om någon timme ska man svira om till träningskläder igen och dra till löpspåret och gymmet!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3230923/images/2012/pic_5020cbbaddf2b32a320006d2.jpg" class="image">

träningsvärk from hell

Igår var jag och Emma på gymmet och tog en löptur, nu har jag världens träningsvärk och självklart ska man ner dit igen.. haha, så jävla jobbigt ;b Tv-programmet "Överleva" på TV4fakta måste vara det läskigaste som finns, där människor som överlevt hemska upplevelser då någon/några försökt döda dem berättar om hela händelsen. Så sjukt läskigt och otäckt.hua!

Nya skor & celsius gör susen!

Idag, mina vänner! har jag fått en nystart på mitt tränande, och jag hoppas verkligen att vi håller i detta nu! löpning och ett mördarpass på gymmet med Emma satt fint! Men förmodligen kommer jag ha en heeeemsk träningsvärk imorgon :( men de är värt det!

RSS 2.0