åldersnojja..

imorgon, mina vänner.. går jag från att vara tonåring till vuxen, rätt så stort steg om jag får säga det själv!? om jag har åldersnojja? hmm.. både ja&nej!

idag har vart lite halvstressigt för mig iallafall, match med f98/99 & det blev en förlust med 2-1 men jag tycker helt klart att vi var det bättre laget. direkt efter matchen åkte jag hem & där vankades det kalas för min del. Dennis familj kom för att gratta mig och morfar&ulla var också förbi :) & på fredag kommer vi att fira med resten av familjen.

zombie

är precis vad jag är just nu, slutade jobbet 22:30 igår kväll och 7:30 klev jag på ett 30timmars pass.
jag ber till han ovan oss att de kommande 30 timmar som väntar kommer gå med en fasansfull fart..

ha det så bra så länge!

13/10 lördag

Oj vad fort hela veckan har gått, och "äntligen helg" har då inte jag tänkt säga, när jag jobbar dygn en lördag, vilket förstör heeela helgen. Speciellt denna, jag missar 3 matcher av innebandy, både damer& mina "småtjejer" och självklart så ska mina vänner fira Felicia som nyss fyllt 20 idag. Fan för dygn känner hav just nu!

För er som inte vet så har jag börjar träna innebandy (själv) igen, fast.. Än så länge så har jag bara gjort en träning. Men det var så sjukt kul, men min kondition är absolut inte den bästa! Haha!
På tal om något helt annat så har jag gjort illa min "fuckyoutå" (mittentån) så den har vart enorm, och gjort skitont. Det är ju så pinsamt att springa runt& småhalta när någon frågar vad man gjort "nää jag har bara sparkat i tån riktigt hårt i tröskeln hemma". Det är inte direkt något man skryter om.. Men iallafall så i onsdags när jag var & tränade med damerna så hade jag tejpat tån, men när jag kom hem efter träningen så gjorde det SJUKT ONT!

Bye

...

och där försvann min lediga helg.

oj, länge sen sist

Nu var det väldigt länge sen igen, jag tror att det förra inlägget vart så djupt in på mig själv så jag inte riktigt visste vad jag skulle skriva om nu.. 

Iallafall så har jag ett lite halvstressigt liv just nu, som vikarie på mitt jobb har jag 8-9 olika ställen att vara på och dom senaste 3-4 veckorna har vart extrema, det ringer folk HELA tiden som vill att jag ska komma & jobba, visst det är skitbra, men att göra måndag,onsdag,fredag,söndag dygn.
ledig vecka efter, då 2 nya ställen ringer så jag får jobba hela min lediga vecka med olika tider varje dag, sen veckan efter igen så måndag,onsdag,fredag & söndag dygn och tusen andra grejer. Det är träningar hit och dit, 

Men nu är jag iallafall ledig ända fram till måndag morgon. Gud så skönt!! Så i helgen är det match med småtjejerna.Sen ska jag bara mysa med min underbara pojkvän!
RSS 2.0