träningsvärksomfaaaaan

Ja igår var jag å Emma på gymmet å köttade och Jaa, jag har sån träningsvärk så jag snart dör! Haha.. 
Så imorse gick jag till gymmet å körde samma schema igen, skitjobbigt men.. det ger ju lite resultat så det är väll kanske värt allt slit? :) 

äntligenlitevärme

Nu har jag äntligen kommit igång med träningen igen, det suger verkligen att vara omotiverad men nuuså!
Idag har jag å Emma vart på gymmet ett bra tag, svettig och trött som fan, trotsade mig själv med att springa ner till pappa i silverdalen, för lite soligheter. SÅ SKÖNT MED SOOOOL! Hoppas det håller i sig! ;D
Senare vart det att vara lite barnvakt åt Lucas& Lova så fina barn! 

Tror också att jag har blivit lite solbränd i plytet idag då det svider överallt! Hua!! 

tröttsommänniska

Jag har precis kommit ut ur duschen efter att ha jobbat i 24h, så nu är jag ledig ända tills på fredag(MIDSOMMARAFTON) då det blir 24h till.  Senare idag så ska jag till valbo med Dennis och Ulrika, dom ska klippa sig medans jag ska strosa runt i alla affärer, men jag har KÖPSTOPP! Det är säkert "glömt" när jag är där..

 

Jag som hade kommit igång med bloggandet igen och nu går det inte att blogga från min telefon?! Det är inte så bra eftersom att det är sällan som man sitter vid datorn.. Men jag får göra mitt bästa ;) 

 

I lördags så var det en slappdag och senare på kvällen så kom Lizette över på en riktig mysfilmkväll. Vi kollade på Water for elephants, en ruskigt bra film! Rekomenderas verkligen! Man får lite puls, nervositet samtidigt som att det är lite sorgligt. Riktigt bra!

Söndags var det jobb på schemat, så något mer hanns inte med. 

 

 

 

JAG VILL HA EN RIKTIG SOMMAR SÅ MAN ÄR BRUUUUUUUN!

 

15 juni

Redan fredag igen, har precis städat klart här hemma och ska väll slänga i en maskin med kläder snart antar jag.. När det blir reklam på Project Runway kanske jag gör de.. När det är fredag så får man faktiskt vara lite slö.. eller?

 

Jag måste vara fjantigast i världen men idag ska jag försöka få med mig Dempalajnen på CIRKUS! Vi får se hur det går.. Det skulle vara så kul att se, förr i tiden så älskade jag "cirkus musiken" och när jag såg skyltarna överallt i Hofors så kände jag att nu är det dags.. :)

 

Igår var jag och Dennis bjuden på mat hos mamma&johanna, och jaa det var j*vligt gott med kycklinggryta m.ris. Självklart så lyckades jag bränna mig på tungan så de gör ont än idag. Skit.. 

14 juni och helt slut...

Halloj!

Idag har jag vart slut som människa, har inte heller gjort många pinaler här hemma. Eftersom att jag vart vaken typ hela natten på jobbet så är jag suuper trött och det får man vara efter 24timmars wörking! Tycker jag iallafall ;)Var det någon som hörde åskvädret igår? Helt jävla galet vad det small överallt... usch fyy..

 

Och på tal om något heelt annat så vill jag åka utomlaaands! Det lär väll aldrig bli nå varmare här just nu känns det som, 14 juni och man måste nästan ha vinterjackan på?! Galet!

 

Nu strax ska jag försöka få in min karl i duschen så vi kan pallra våra söta rumpor till mami på middag, Syrran bjuder på hennes specialare, nämligen kycklinggryta med någonting till jag vet inte vad? Vi får väll se om det är en hiss eller diss? haha :D

 

 

sjung om studentens lyckliga dar!

Jag jobbar och sliter, vi var också iväg å tittade på när studenterna hade utsläpp! det är så man får gåshud allstå! Ett helt år sen!

Och till vädret, åska är det värsta jag vet..

allergisk mot katter?!

min dag har spenderats med min kära syster Amanda! Mysigt! Sen bar det iväg till kyrkan för att se när min syster och kusiner fick sommarlov! Tänk om
man kunde få ha det igen?! Vad kul det skulle vara :)

Sen hämtade jag min kära pojkvän som har vart hos Gustav&Sara å lanat, och självklart hann vi med lite grillat hos Ulrika&Timo! Men jag börjar fundera på om jag har gått å blivit allergisk mot katter?
Kliar som fan och snoret rinner ;( det är inte alls bra, det blir egentligen så när jag är i stallet å rider också, men det tänker jag nog aldrig erkänna...

Imorgon blire att jobba sig ett dygn, så man ska väll passa på att sova lite nu kanske,.

God natt!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3230923/images/2012/pic_206421999.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3230923/images/2012/pic_206421999.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3230923/images/2012/pic_206422056.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3230923/images/2012/pic_206422056.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3230923/images/2012/pic_206422174.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3230923/images/2012/pic_206422264.jpg" class="image">

running

Idag tog jag en superduperlång sovmorgon, egentligen skulle jag vart å tränat med Lizette men hon är på väg att bli sjuk och då ska man verkligen Inte träna!

För mig är det väldigt viktigt eftersom att jag har en person väldigtväldigt nära mig som fick hjärtmuskelinflammation när hon tränade fast var hon var sjuk. Inte alls bra och därför är det viktigt att ni inte tränar när ni är sjuk!

Istället för att gå till gymmet helt alone så tog jag en löpartur hem till pappa istället! svettigtsomfan, jag förstår inte hur det kan vara så jobbigt att springa i nedförsbackar? jag springer hellre uppför än nedför.. iallafall så är det mest nedför till pappa.

Igår var jag och Dennis hem till pappa å resten av familjen, fick lite grillat+efterrätt! så himla gott och kul att träffa dom igen, de är inte allt för ofta man träffar alla på en gång och det saknar jag faktiskt vääldigt mycket!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3230923/images/2012/pic_206211253.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3230923/images/2012/pic_206211253.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3230923/images/2012/pic_206211272.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3230923/images/2012/pic_206211272.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3230923/images/2012/pic_206211606.jpg" class="image">

wörkingwoman

Igår var inte riktigt min dag som sagt. men allt går ju alltid att lösa som vanligt ;) haha.. men mitt ögonbryn.. förlåt att jag tjatar så mycket om det men de ser Förjävligt ut!

Jag jobbar just nu och senare ska jag och hjärtat hem till pappa på lite födelsedagskäk! :)
Grattis till pappa 43 år i förrgår!

ååh..

idag är inte ritkigt min dag..
det började bra med frukost på sängen av hjärtat, sen en sväng till valbo med emma,
skulle absolut inte ha nått men kom hem med en klänning&örhängen. sen gick det utför!

när jag kom in i vardagsrummet hemma så har hela gardinstängen lossnat från väggen så pluggar å allt ligger utsprätt på golvet, stängde igen en dörr som jag absolut inte får upp igen, som jag vill! och det VÄRSTA!
jag skulle fixa till mina ögonbryn med min nya "ögonbrynsskrapa" och lyckas självklart att få hicka så precis så halva ögonbrynet är borta...  kul. hur beter man sig då!? 
tur att rebecca och emma kommer hit på lite movietime så dom kanske kan hjälpa mig?! hoppas!!!!

valbo köpcentrum

Då har man vart å gjort av med Ännu mer pengar. som tur var så blev det bara en klänning och ett par örhängen som matchar perfekt till! Men min kära vän Emma som jag åkte in med handlade en hel del ;)

Idag är jag också helt ensam hemma, dennis är hos en vän å lanar så jag får spendera min kväll i soffan till en bra film :)

Nu ska jag slänga lite kläder i tvätten sen får vi se vad som händer? En bowling eller springtur med Emma blir de kanske vi får se :D

backontrack

Ja jag vet att jag är världsdålig på att uppdatera nu har jag fått hört från några! Jag/Vi trivs skitbra i våran lägenhet och allt äntligen börjar falla på sin plats! 

Idag har jag vart till sjukhuset för ännu en "återkoll" på mina njurar. och sedan vart det en tur in till Valbo och köpa en till tavla lite småplock till hemmet som slutade inne på Ginatricot och alla dessa andra affärer... shitjagmåstetatagimittköpbehovjajjamen.. Om cirkus en timme ska jag fara ner till stallet och titta när mina fina systrar rider för sista gången denna säsong med ridskolan.

Imorgon tar en av mina kusiner studenten och jag är lite avis faktiskt. tänk att det var ETT ÅR SEN?! man själv stod där med studentmössan på tillsammans med den vita klänningen.. ETT ÅR!!!!? Jag tror att jag håller på att få åldersnojja nu.



RSS 2.0