sista dygnet

idag har jag haft det sista dygnet på mitt sommarjobb, så imorgon packar jag med mig min kära och några vänner på en helg i Stockholm! Det ska bli riktigt skönt att få bli lite ledig nu, har jobbat riktigt mycket nu i sommar, egentligen så gör det väll inte så värst mycket eftersom att vädret har sugit.. men ändå! Nu ska jag sova så jag orkar med helgen som kommer (: God Natt!

sista dygnet

idag har jag haft det sista dygnet på mitt sommarjobb, så imorgon packar jag med mig min kära och några vänner på en helg i Stockholm! Det ska bli riktigt skönt att få bli lite ledig nu, har jobbat riktigt mycket nu i sommar, egentligen så gör det väll inte så värst mycket eftersom att vädret har sugit.. men ändå! Nu ska jag sova så jag orkar med helgen som kommer (: God Natt!

...

dagar som denna sviker mitt tålamod mig

19 juli

Aloha! Igår fyllde Dennis år, så vi åkte ner till T-åker efter jag slutat jobbet på lite kalas. Lite mer plats där istället för i vår lägenhet. Han fick mycket fint och massa god mat och trevligt sällskap! Nu sitter man på jobbet igen, ska jobba ett&etthalft dygn! och självklart.. bara för att jag jobbar så blir det detta fina väder då man egentligen borde åka till en strand å bara vara. Men jag ska inte klaga......

tröttsomfan

Nu börjar jag tröttna på att jag aldrig kan lägga upp bilder från iphonen, eftersom att jag är slö och inte orkar lägga in bilderna på datorn för att sedan lägga in på bloggen.. -.- Men iallafall så i onsdags eller.. Nää, torsdags så var fam. Pussinen till Charly's i Sandviken, en riktigt bra restaurang som jag varmt rekommenderar! Där tog grabbarna en varsin köttbit. 1kg entrecote! Wow! I helgen har jag bara vart ledig och umgåtts med mitt <3, har också ridit och det gick jättebra! Så idag är det jobb som står på schemat till 15:30, därefter vet jag inte, men det blir en tidig kväll ikväll känns det som! blää vad jag är trött! Och soffan vi har hemma, den är farlig.. så fort man lägger sig ner i den.. ja då är man borta... tack och godnatt på engång bah! nä nu ska ja jobba! Hejdå!

myloveishome

Nu har äntligen min älskling kommit hem igen efter ha vart och lanat sen i lördags. Så vi for och storhandlade hem massvis med mat, och lite andra prylar som behövs här i hemmet. 

Så nu sitter jag här vid köksön medans Dennis lagar mat, kyckling m. ris och curry! Det var länge sen så det ska bli jävulskt gott! :)

uuäh!

Fy vilket trökväder! Men som tur är så har jag Liz, vi har vart till Valbo å köpt barstolar till köksön, vilket vart perfekt! passade på att bygga ihop en av dom innan vi skulle kolla på Soul Surfer, en riktigt bra film som är verklighetsbaserad, galet bra film! Idag hade jag en väldig Oinbjuden gäst på köksväggen, enorm var fanskapet också! slutade med att jag fick ringa svärmor som ringde grannen som fick komma och "rädda mig". Spindlar, är det absolut värsta jag vet.. USCH, som ni ser så är inte denna Liten! Den har också enorma huggtänder?! Nu måste jag verkligen sova, börjar jobba 7:45, och nu är den 00:21 ?! Självklart bara för att man måste sova så kan man inte :/ jagblircrazypåmigsjälv... God Natt!

SM- brudarna kom hem med 3 bronsmedaljer!

Idag kom SM-brudarna hem efter en vecka i Nyköping, Kanot SM! Dom kammade hem 3 Bronsmedaljer, alltstå 3´dje bäst i hela SVERIGE! VA?! Vilka brudar! Jag är riktigt stolt över dom! Det tråkiga var att jag jobbade hela veckan dom var borta så jag kunde inte komma ner å heja på dom! .... Surt men som tur så fick jag uppdateringar flera gånger om dagen. :) Riktigt bra jobbat tjejer! 

Idag har det vart så kvalmigt ute så när man rör sig blir man blöt.. Men inte klagar jag för det heller! Huvudsaken vi har lite värme så är jag nöjd, men liiiite sol skulle ju inte skada!? Jag följde med Elin till malmjärn för att Tingeling skulle få bada å gräva lite, och inte ens jag tyckte att det var kallt i vattnet! 
Var också hem till mami på lite kvällskäk, eftersom att Dennis är hos en vän & lanar och det är skittråkigt att stå å laga mat åt bara sig själv. 

I veckan har det inte hänt så värst mycket, jag har jobbat, jobbat och jaa.. jobbat! Sen i tisdags hade jag och Dennis 3 års-dag! Så vi åt på Charlies i sandviken och åkte sedan in på bio, Ice Age 4, haha vilken jävla film! Så sjuk bra! Haha, man blev som ett barn på nytt, garvade hela filmen! Verkligen en film jag rekommenderar!

Nu ska jag slå igång någon film och sova lite, ha det så bra! 
God Natt! 



3 years baby

Idag är det en av det bästa dagarna i mitt liv! Jag och Dennis har vart tillsammans i 3 år! Hur underbart är inte de?! Jag älskar honom så jävla mycket! För varje dag som går så älskat jag honom mer!
Senare idag när båda har slutat jobbet blir de att fira! Hur? ja de tänker jag inte avslöja nu, kanske imorgon ;)

Igår.. äntligen så vart den klar! köksön, bilder kommer senare när vi har fått dit rätt stolar! wohoo!

jobbarsomvanligt

Halloj, nu blir det mer och mer sällan det kommer några inlägg igen, men det är faktiskt för att appen på min IPhone inte funkar?! VARFÖR?! :o

Iallafall så är jag på jobbet nu och ska jobba tills imorgonbitti!

Just nu har jag 3 systrar i Nyköping på Kanot SM och jag sitter här hemma och väntar på alla uppdateringar! hoppas verkligen att det går bra för dom! det känns i heeela mitt hjärta att jag inte kan vara där å heja! :( iblandsugerdetattjobba.. när jag vill hejja på dom :)
RSS 2.0