birka paradise

Ojojoj!
Birka paradise, vilken båt! riktigt nice! ny äten och nybadad! och lite bakis men vad gör väll de?:)

Och grattis till mina bästa tjejer som fick SILVER på DM F99! Riktigt stolt över er!

torsdagsmys

nu tar vi helg tycker jag, imorgon bär det av på kryssning! weho!

ikväll ska jag mysa sönder hjärtat, eftersom att han ska till Estland imorgon tills på tisdag! var en sväng till Valbo idag också, kom hem med några fynd faktiskt!

en bild på hur bra vi såg i bilen på rull hemåt igen!

ons.

vakna med the voice, svettas som ett as, ont i magen och bara allmänt trött! blää

och jag måste verkligen ut och börja springa, 22 maj ska vi i familjen slå våra tider på vårruset! har inte tid att bli sjukis!!

tisdag hela dagen lång

tvättat bilen, städat, tvättat! ojojoj. de börjar närma sig! hihih

DM F98-99

Hela helgen har gått åt mina innebandytjejer, F98-99! Dom har spelat ruskigt bra hela helgen! Så nu sitter man på den hårda träläktarn i Storvik i väntan på sista matchen för idag!

Känner mig förövrigt helt slut i både kroppen & knoppen! Kanske håller man på att bli sjuk!? Hoppas verkligen inte de!! Har förmycket att göra för att bli sjuk!

Ciao

älskade fredag

idag är det äntligen fredag igen och det ska bli riktigt najs med lite helg! sitter nu på bussen till T-åker.

Igår var jag och D iväg på en spännande grej! Kanske något som
kan bli bra i framtiden!

drömmar

Inatt hade jag en sånn sjuk dröm! den handlade lite om att jag var barnvakt åt mina systrar och familjen K's barn!

vi skulle gå till en högskola för att dom skulle söka?! När alla var under 12 liksom? Och när vi var på väg så kom ett gäng å skulle göra oss illa! Tänker hålla resten för mig själv faktiskt! :p

Herregud! Låter kanske inte så läskigt men jag lovar, nästan så att jag har träningsvärk efter!

fjätervålen

virrpanna

just nu är det mycket som snurrar innanför pannbenet.. lägenhet eller radhus? radhus eller lägenhet? wahaaa, jag går mig själv på nerverna!

fjätern

vi kom fram vid halv2 inatt och upp tidigt i morse för lite skidåkning, så nu ligger alla utslagna i soffan å kikar på tv, efter en dag i skidbacken! kan ju inte direkt påstå att jag är ett proffs på att åka men jag kommer ner iaf ;) haha

fjätervålen

ikväll bär det av till fjätervålen! ska blir riktigt roligt med lite skidåkning!

ledighet

enligt min älskade så är jag sämst på att vara ledig, och det håller jag nog faktiskt med om! hatar det, har ingenting att göra, blää! jag vill flytta in i lägenheten NUUUU!! Jag hade en hemsk dröm om flytten som slutade med att massa dryga människor skulle bo med oss. de kanske inte låter så hemskt men i drömmen, jag lovar.. DET VAR HEMSKT, RIKTIGT ILLA!!!

I helgen blir det att fara till Fjätern med la familia och Elin och lilla T! Sköjj med skidor!
g

trettonde i tredje

Godmorgon!
Halvligger i soffan å kikar på Vakna med the voice, riktigt roligt! Hoppas på ett riktigt fint väder idag då man kanske ska upp och röra på sig lite, förhoppningsvis!

Igår var det fint väder när jag var ute på promenad med lilla T & E!

12/3

familjen annorlunda?! shit, tänk om
man hade föräldrarnas tålamod, måste vara helt sjukt att ha så många ungar? beundrar dem starkt!

11/3

Haft en urmysig helg, mys med<3 valbo, mat/spel hos S&G, match med F98-99 vinst med 9-5 mot storvik! woho! + bakat muffins med systrarna!

9/3

träningsvärk2000! var på ett Core pass igår, och det känns i magen kan jag säga! funderar på att gå på lunch functional moves också ;b

igår gjorde jag flätor i hela håret på en av mina systrar, så de blev en fläta i flätorna ;b rätt så coolt om jag får säga det själv :)

8/3

Hällo!
När man inte har nått att göra går dagarna allt för sakta! Det vart iallafall ett Core pass idag på fm! Sakta men säkert börjar det närma sig maj, woho
Yesterday hade jag och min älskade lite onsdagsmys! hihi

5/3

måndagskväll och tröttheten smyger sig på! måndagar är verkligen värsta dagen på veckan tycker jag, helt slut fast man sovit som en Gud!

Shit hjälp mig

Jag behöver en hobby!

3/3 + 4/3

4/3 Dennis ligger fortfarande och sover medans jag vart vaken i timmar.. Jag har verkligen blivit som en pensionär, somnar tidigt och vaknar skit tidigt! Åååh! Låt mig sova, Någon!
Idag fyller min kusin Kristin 13 år, Grattis! Och min styvmor Emma fyller också år! Grattis :)


3/3 Underbart väder ute, resulterade med en promenad från Dennis upp till byn och vi solade lite och gick sen hem
igen. Sen for vi till Gävle, Church Street med Sara&Gustaf! Jäkligt gött måste jag säga!

2/3

tjabba yao!
sitter nu med en färgburk i huvudet, ska bli lite mörkare hade jag tänkt mig :) hoppas det blir bra, jag brukar alltid lyckas få såndär "kant" och sitter kvar i Evigheter! haha!
Nu är det iallafall fredag igen och veckan har gått sjukt fort! Kom hem från jobbet vid 8-9 tiden imorse och vart iväg en sväng med Emmsi på lite tokigheter! Wihoo! Ni får se en bild på Mannie, katten som jag var Kattvakt till! Mormors katt är som en duracell så de vart inget kort på han.. :) hihi
tjing!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3230923/images/2012/pic_192103955.jpg" class="image">

1/3 Kattvakt

God morgon alla!
Ligger fortfarande i sängen och försöker somna om en stund men de går inte riktigt så bra! Nu när mamma, Johanna och mormor åkt till Värmland för att kolla på ny skola åt J, så fick jag och hjärtat vara katt/ta in post "vakt".

Igår var de jobb/åka pulka! Det var kul, men man vart blöt på 3 sekunder! Hua! Bellis kunde iallafall inte åka rakt fram utan hon hamnade i skogen hela tiden. Amatör!

RSS 2.0