ihihihi

Igår skickade jag iväg ett mail och nu sitter man som ett litet barn och väntar på svar! Jag hopper verkligen att det kommer ett svar och det svar jag vill! Så nu sitter man och kollar mailen var 3´dje minut typ.. haha!

sista dagen i januari

God morgon!
Super trött idag, men de gör väll inget ;b undra vad man ska hitta på idag då, förutom att jobba ikväll. Tänk att det redan är sista dagen i januari redan, helt sjukt vad fort tiden går. hihi

Jag kom precis på att jag saknat faktiskt mina gamla klassisar litegranna! BF08, vilka stjärnor! Jag skulle mer än gärna ta en tripp till Lofsdalen igen, var så sjukt kul :b

Och självklart funkar det inte med att lägga in bilder så jag får försöka igen lite senare med det.. åh, har inte riktigt lärt mig detta än.. :)
hörs sen!

God morgon!

Ny vecka innebär nya tag! Min vecka kommer iallafall bli kanon, om det blir som jag planerat. Hoppas ni haft en bra helg, så ska jag gå ner & byta om, å fara till jobbet. Tjing

syndar helg

nu sitter man här efter ett functional moves pass, smaskar i sig massa pizza.. smart.. kan ju säga att helgen har vart en riktig syndarhelg. semla, godis, chips, läsk! ojojoj!

imorgon börjar jag med introduktion, roligt! :)

ha en fortsatt bra helg av den som är kvar ;)

28 januari

Jag är så sjukt stolt över mina brudar som kämpade som faaan idag på matchen, det lönade sig med en vinst på 5-4! Sjukt bra!

Förövrigt så st jag fått mera jobb nu! Också sjukt bra!:)

älskade fredag

hej hopp!
nu ska jag fara och jobba litegrann. sen är det ju äntligen fredag och de betyder MYSKVÄLL och gotta sig lite! Jag och Dennis har gjort en deal, Ingen läsk eller godis av något slag i veckan förutom en helg dag, bryter man det så får jag Facebook förbud i en månad & Dennis får spelförbud i en månad! vilka straff va?! De tycker iallafall vi ;) haha!

.....

Vad ska man säga? Att alla ska bli lika behandlade? Bullshit!

26 januari

idag har jag en förjävlig träningsvärk kan jag då säga! fy tusan.. fick nästan rulla ur sängen i morse. haha!

nu hjälper jag mina små systrar med läxorna eftersom att dom har IUP dagar.

trött?!

Hejhopp i lingonskogen!

Nyss vart och tränat ett pass med Spinning/Core, shit vad jobbigt men SKÖNT! nu ska jag fara och hämta min älskade och åka hem till han å mysa! puss

svettsvett

Sitter nu hemma hos min käre mor och väntar på att tiden ska gå lite fortare, så att man får komma iväg å träna lite Core och svettas! Hoppas förövrigt på en jävla träningsvärk imorgon! 

23 januari

Måndag morgon!

Ny vecka igen då, jag vill redan ha helg igen! Min helg bestod av att träffa mina fina vänner som jag inte träffat på evigheter! Åh vad jag har saknat dom!

Det är så jäkla skönt med körkort måste jag bara säga sådär spontant! Haha, man kommer Vart man vill, När man vill! Underbart!

Jag har mina funderingar till en till tatuering, de skulle bli så fint om det blir som jag har tänkt vill säga! Men jag tänker faktiskt inte avslöja vad, innan den sitter på min kropp!


söndag

söndag redan, herregud vad helgerna går fort! min helg har bestått av att mysa med hjärtat och vart ute & "sladdat" med mina fina vänner!

snart ska jag pallra mig upp till Hofors och hämta upp Emsi & Bellis eftersom att det är match i Valbo idag!

god morgon!

god morgon alla fina!

haha, idag har jag skjutsat mina systrar till skolan, och när som helst ska jag ha en nättenta om klinisk mikrobiologi.
synd nog så har jag bestämt mig för att sluta skolan eftersom att jag verkligen inte klarar av att det är på distans, vilket är jäkligt tufft och det kräver en hel del självdiciplin. har inte berättat det för mina klasskompisar än.. :/ 

hörs lite senare! tjing

ÄNTLIGEN!!!!!!

idag fick jag äntligen mitt körkort! 14:20 bah! men det var efter många om & men! så nyss kom man hem efter att vart ute å sladdat med Emma i typ 4timmar ;) trött i benet!:(

nu ska jag titta på Sveriges värsta bilförare! haha så sjukt bra

otur

jag kan inte direkt påstå att turen är på min sida just nu!
men det är bara att bita ihop och köra på ändå, eller vad säger man?

jag vill åka till fjällen!

match

Idag spelade F98-99 i Hofors mot Åmot, Eftersom att man är coach där så var man självklart på bänken å hejjade å dirigerade +att jag kände verkligen att jag vill vara färdig utbildad sjuksköterska nu så man vet vad man ska göra i alla lägen då tjejerna gör illa sig! Aja, det var en förlust med 8-6 tror jag? men jag har nog aldrig sett dem kämpa på så bra!
Stolt coach


För övrigt så ska jag åka ner till malmjärn på lite terapi!

god morgon!

igår kväll var jag och min älskade hem till Sara&Gustaf för lite tacos, dricka och spel! väldigt roligt, och jag har nog precis kommit på att jag är en väldigt dålig förlorare.... haha

innan det så var vi ju till Valbo, det ända jag egentligen skulle ha var ett puder från make up store, men det var slut så
då fick jag "surshoppa" lite, så kom hem med några tröjor, byxor och underkläder medans Dennis och Ulrika klippte sig :)

nu ska jag dryga mig lite på Dennis eftersom att vi "klunsade" om vem som skulle ge den andre frukost på sängen och jag vann.. men Dennis sover fortfarande och klockan 12 när som helst och jag är huuuungrig! :)

fredag den 13onde...

jaha, då var tentan avklarad iallafall! kan inte direkt säga att det gick top notch! men några poäng lär jag väll ha kunnat skrapa ihop. man kanske kan skylla på att det är fredag den 13onde? eller?!
nu ska man ta en promenad i snökaoset ner till järnvägsstation från skolan för att ta som hem och sen vidare till Valbo med älskling! hoppas man hittar något fynd!

godnatt

nu ska jag bädda ner mig brevid min älskade! tack och godnatt!

hästtyggen igen en vacker dag?

åh, idag var jag och tittade på mina systrar när dom red. åh guuud vad jag saknar att rida, men tyvärr så tror huvet fortfarande att de är farligt medans kroppen skulle göra allt för att få sitta upp på hästryggen igen!
åker med 07:00 tåget från Hofors till Falun imorgon för tenta, jippi.....

nyängs lapina, saknaden är stor<3

....

åh, jag tror inte att man kan vara på sämre humör än vad jag är just nu.. FAN, jävla skit!

KALLT!

nyss vart & tränat flickor 98-99 i innebandy och sitter nu i ishallen å huttrar, i väntan på lillasyster A som har hockeyträning.
imorgon kan det bli en stor dag i mitt liv, hemligt än så länge! haha

ny dag, nya tag


ja, men då är det väll bara att fortsätta där man slutade igår, fast idag blir det mesta körkortsplugg! hua

lång rast


för att bli människa igen så bestämde jag mig för att ta en rast på någon timme eftersom att jag faktiskt har läst & skrivit konstant i ett antal timmar med en ynka liten lunchrast. bara liite farmakologi(läkemedelslära) kvar, men de får vänta tills senare tycker jag. 

plugg

God morgon!

Det kanske börjar bli dags att plugga lite nu, heela min dag kommer att bestå av plugg i massor! jag måste verkligen skärpa till mig & plugga, men min motivation ligger på stort Minus just nu! åååh, jag orkar inte

BLACK OUT

ojoj. vad skriver man på sitt första blogginlägg?!
tänk att man kunde bli lite halvnervös över en sån sak, haha! (:

idag har jag jobbat iallfall, de var lika kul som alltid! kan behövas lite annat än pluggandet ibland. eller vänta nu... vilket plugg?! tenta på fredag, pluggat så mycket som man egentligen borde gjort? nää, skärpning nu!
nu ska jag nog slå på en bra film att somna till, vissa ska ju upp tidigt som vanligt :D

hejdå!



Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0