BAKISMONSTER

Åh dra åt h...... vad bakis jag har varit idag! Jag som brukar klara mig undan rätt så bra, men nejdå där sket jag en lök! Nästan lika illa som dagen efter min 18-årsdag. Men igår, det var så jäkla roligt, på förmiddagen var vi ner till torsåker & firade lite jul med Dennis familj, badade tunna & åt god mat! Sen vidare hem och göra sig klar för fest med tjejerna, och sen folkan! Så kul att träffa alla som har flyttat från Hofors :)

Så idag har jag inte alls gjort många knop & min fina vän Lizette kom med pizza till mig, hon är guld värd hon! <3

UPPESITTARKVÄLL? -Nää!

Eftersom att alla spenderar uppesittarkvällen med nära & kära, spelar bingolotto, väntar in julen så tar jag med mig min bok & går och lägger mig istället eftersom att jag jobbar dygn(vi har sovande natt).

Imorgon på JULAFTON så kommer morgonen att spenderas med hjärtat, sen på förmiddagen/lunch åker vi till mormor i hästbo, sen till kvälls så åker vi till Börje&Ulla i malmjärn.
Juldagen kommer att det att festas så det bara sjunger om det! Men då innan på lunchen så ska vi ner till Dennis familj & fira jul :)

Nu ska jag fortsätta att läsa i boken; Säg det inte till någon, skriven av Kathy O'Beirne. En verklighetsbaserad berättelse om Kathys uppväxt, som är ett rent helvete. Det är en bok jag verkligen rekommenderar, jag är ingen direkt "läsa böcker tjej" men.. det går inte att sluta läsa!! Så, LÄS DEN!


God natt & God Jul på er alla!
Puss

WIHO!

Igår var en liten händelserik dag, först åkte vi på julbord med jobbet, vilket var supertrevligt! Mycket god mat och trevliga människor. När jag slutade så åkte jag direkt och hämtade Emma & sen vidare för att jag skulle tatuera mig!! Och jag måste säga, det blev sjukt snyggt! Riktigt nöjd! Dom 7 fåglarna representerar mina syskon samt mamma&pappa!

Sen hem, äta mat tillsammans med hjärtat som hade kommit hem från Sundsvall och vidare iväg till jobbet igen för att göra en kväll.

Idag jobbar jag hela dagen!
Puss

BESLUTSÅNGEST

Åh herregud, hjälp mig! 
Jag som visste exakt vad jag velade ha för tatuering, bokat tid, skulle skriva ut bilder och sen... Ja vad händer tro? Jo, jag hittar en annan tatuering som jag vart helt kär i. Så nu är frågan? Den som jag velat ha hur länge som helst eller den andra som var så grymt snygg! Hur kan man bli så osäker på sån kort tid? Vilken ska jag ta? Tänk om jag ångrar mig? Shit, jag ska ju ändå ha den resten av mitt liv.. 

LUCIA

Ja tänk att det redan har varit lucia, igår 13/12 följde vi traditionen att åka ner till pappa i silverdalen och tittade på det ridande luciatåget, sen vidare upp på bruket för tomtekväll. Kallt som faan, var det också. Typ -18 grader och jag tyckte verkligen synd om alla människor som stod ute i kylan med sina stånd. 

Nu på sista tiden har jag jobbat sjukt mycket, och min enda lediga dag var idag, så jag har tagit en promenad med Tingeling, plockat i ordning lite hemma och Dennis har åkt iväg till Sundsvall över hela helgen så jag är helt ensam hemma också.. Men jag ska ändå bara jobba hela helgen med två dubbelturer. 
Så nu är jag hos pappa och försöker få tiden att gå, och jag fick precis reda på att jag ska tatuera mig på SÖNDAG!

snart jul, vart tar tiden vägen?

Hallå!
Som sagt så har tiden gått så jäkla snabbt nu det senaste, själv har jag hunnit med massvis med saker, jag har vart & julhandlat, tränat, jobbat, vart ledig, gjort ingenting, festat & jaa. En hel del annat också!

Idag är jag ledig faktiskt & ska jobba en liten sväng imorgon & jag har dygn på lördag. Igår jobbade jag mellan 7:30-18:00 & sen fick jag bråttom till Hoforshallen för vi hade samling mes innebandyn 18:00! För match 19:30 mot Kais Mora, Det blev en förlust med 5-8 tror jag?

Nu ska jag sova lite till! Tjing!

RSS 2.0