Blir galen..

Hade precis skrivit ihop ett långt inlägg och lagt till massa bilder på gårdagens köp. Så blir jag utslängd ur appen och ALLT FÖSVINNER?!?! 

Så vi får se om jag orkar skriva ett nytt, Gud vad irriterad jag blev nu.. ÅÅÅÅH

Mitt liv



Ja då blir det en natt på jobbet igen, det jag kan trösta mig med är ju att jag hade en matlåda med smörgåstårta efter mormors kalas! Den satt som en smäck kan jag då säga! Mums!
Imorgon kommer tingis och ska vara med mig en sväng på eftermiddagen. Sen iväg på innebandyträning med "småbrudarna" som inte alls är så små mera.. 15-14 år! Helt galet! 
Och sen efter det ska vi åka ner å ge mormor hennes present! Det ska bli så kul att se vad hon tycker :)

God morgon

Herregud, hur kan jag fortfarande vara trött? Igår hade jag mitt första arbetspass på mitt nya jobb, WIHO! slutade jobba 20:00, kom hem och slocknade nästan på en gång. Vaknade rätt så tidigt idag, undra om jag får med mig Dennis till gymmet en sväng innan jag går på ett dygnspass på jobbet. Vi får väll se, kanske är jag som "inte orkar". 
Idag så missar jag både mormors & lillasysters kalas där det bjuds på fika & smörgåstårta. Guuuud så gott det hade varit.. Men aja, får tänka positivt, jag tjänar ju pengar istället.. :) 
RSS 2.0