nytt liv

Imorgon börjar mitt nya liv, skärpning med godis, och rubbet! Träna träna träna! Träna som faan ska jag göra för de börjar gå utför! Hua! Men det är ju för jävla gott :(

26 februari

Helgen börjar lida mot sitt slut, och så gör månaden!

Min helg har vart fantastisk! Mys med hjärtat, kalasat med Ida och hjälpt E med plugget! Så nu sitter jag i soffan med U & T och äter lite godis medans hjärtat spelar ;b

äntligen fredag!

Äntligen så kommer den efterlängtade fredagen, som har bestått av jobb/intro, sen nu står jag nere i malmjärn i väntan på Isabell som är ute på havremoppen och förhoppningsvis kör slut på lite "bensin" ;) eller vad säger man? haha!

Och sen när jag får komma hem så blir det efterlängtat mys med min prins! Och imorgon blir de lite festligheter som står på schemat!

22 februari

Tjena mittbena!

Idag var de wörk som stod på schemat, och sedan vidare till falun för BH-party på Underverket! Så det slank med en vit en, 499:- bild kommer senare!

Imorgon är det som är på schemat igen! Pengar rullar in som de ska, De går bra nu!

21 februari

Igår gjorde jag mitt första "hela" dygn på jobbet och det gick så sjukt bra! Så jäkla nöjd! Så när jag kom hem imorse så blev det en riktigt god frukost och en välförtjänt dusch! Och det är så sjukt fint väder så jag funderar på att ta en promenad. Eller? Kanske vila mig lite till? Hmm... Det är frågan!

Idag är det också fettisdagen så det kommer förmodligen slinka i en semla! hihi


19 februari

Redan söndag och arbete står på schemat hela dagen imorgon!

Idag har det vart en skön dag! Först vart det en sväng upp till Håsjön för en grilla korv/åka bob efter skoter/leka i snön dag! Fantastiskt roligt! Sen vart det lite Functional Moves på Aerosteps, och nu står jag i väntan på bussen ner till Torsåker! Så jag har haft en prima dag! Hur har nu haft det? :)

18 februari

Hejhopp!
Lördag och självklart så gick det inte att sova länge.. Även om man kunde önska! Idag blir det nog en hemmamysisdag! Tror också att höney håller på att bli sjuk, så han tar sig en lång powernap just nu! Å ikväll är det ju Gladiatorernaa!

Ha en trevlig helg alla!

ÄLSKADE FREDAG!

God morgon!

Skönt att sitta i soffan med en filt såhär på morgonkvisten, har också ätit en riktigt mysfrukost; pannkaka med nugatti! MUMS!
Snart är det nog dags för en morgonpromenad med Elin och Tingeling! 
Och sen....    FREDAGSMYYYYYYS!

16 februari

Hej alla!
Nu är strax dags att pallra sig upp till aerostep för ett Core pass! Sedan vidare till Gävle med Elin för att hämta hem hennes cykel från polisen.

15 februari

Aloha!

Nu sitter jag och tittar på Real Housewives of Beverly Hil, som är så sjukt bra. Jag vet inte hur eller varför de är så bra.. Men det bara är så! Så jäkla bra!

Alla Hjärtans Dag!

God morgon!
Idag är det den 14 februari och Alla hjärtans dag! Vissa av er kanske tycket att det är rätt så överskattat, men själv så tycker jag att det är super mysigt! Så imorse gjorde jag små söta ❤- mackor till min älskade innan han skulle till jobbet!
Ikväll blir det en sväng till aerostep för lite spinning/core! Och efter de, mys med hjärtat! Woop woop, Ha en hjärtligt bra dag! ;)

13 februari

Hej!
Idag är det lite kyligt men fint ute. Så det blev en promenad hem efter mitt första dygn på jobbet. Lärorikt måste jag säga!

Tjejerna hade match igår, blev en förlust. Och det var vääldigt nära att jag (som tränare) fick gå av plan då jag blev förbannad på en av domarna och sa lite för mycket.. Men tjejerna kämpade på skitbra! Trots att motståndarna var 2 huven länge än oss!

Så idag ska jag träna tjejerna, och sen ska vi skriva på kontraktet för lägenheten!!! :)

11 februari

Ojojoj, redan söndag imorgon! Varför går helgerna alltid så jäkla snabbt?! Imorgon är det iallafall jobb som står på schemat och tjejerna har match. Jag har precis kommit på att jag är som en gamling, somnar vid 20-21 tiden på kvällen och vaknar vid 6-7 tiden, utan klocka, på en helg?!?! Sinnes sjukt! Så nu är jag uppe på "övertid" då klockan är 22:30!

Grattis till Ida som fyller hela 20 år idag, och jag hoppas verkligen att hon tog en runda inne på systemet för första gången! Det ska iallafall jag göra när jag fyller 20, men det är ju ett tag kvar dit. Sisådär 8 månader och lite till!

tjing

10 februari

God morgon, och äntligen fredag!

Klockan är 8 och jag har precis vart och simmat lite, och ätit finfin frukost med Lizette & Felicia :) Skönt! Så senare idag blir det nog bara mys med älsklingen! Ha en grymt bra helg, för det ska jag iallafall!
Puss

9 februari

God morgon!

Torsdag morgon och det är 15 minus ute, det enda som är skönt med vintern nu är att det börjar bli lite ljusare ute på morgonen/kvällen. Igår var det jobb & tränade tjejerna, sen efter så somnade jag vid 20:15 kanske?! Helt sjukt, kanske lite väl tidigt.. 
Och idag har jag ingenting att göra, så jag kommer nog att gå mig själv på nerverna.. Haha.

8 februari

Idag på schemat står det jobb, och sedan träna F98-99 i innebandy! Skönt att ha något på schemat, annars blir man ju galen! Haha. 
Igår var jag faktiskt duktig att ta mig iväg på spinning/core, jäkligt svettigt men skönt. Det känns lite i benen idag iallafall :D

7 februari

Hej hopp!

Tisdag och inte många knopar gjorda.. Tog en lunch med Lizette på Hannsons iallfall, så ikväll ska jag försöka ta mig till Aerostep för lite spinning/core! Om jag inte lyckas övertala mig själv att jag är "för trött" eller något liknande.

Hejdå!

skalman

jag är så sjukt rastlös så jag vet inte vart jag ska ta vägen, men jag har som tur att jag pratade med moster nyss så jag ska med henne ut å vandra lite med T, som idag blir 1 år! wiho!
vi fick nyss också reda på att vi får lägenheten i MAJ!? waaah, skitlångt dit! jag vill ha den NUNUNUNUNU


6 februari

God morgon!

Massvis med mys i soffan med te & vakna med the voice, en måndagsmorgon såhär! Min helg har vart jättebra! Den bestog av mys med hjärtat, party och bakisdag! Så idag hade jag tänkt mig en promenad om ett tag, men det blåser ju så sjukt kallt ute, så vi får se hur det blir med den promenaden.
Jag skulle verkligen behöva komma igång med löpningen nu, eftersom att vi har en "tävling" imon familjen Andersson. I våras var alla tjejerna med och sprang Vårruset, och i år har vi gjort en deal att man ska slå sin tid man hade, annars ska man ordna en tjejkväll, med massvis med grejer.

OCH
Jag längtar sååå mycket tills vi får flytta in i vår lägenhet som vi köpt!
Det kommer bli SÅÅ BRAA, SÅ JÄVLA BRA!

5 februari

Bakisdag!
Igår var det först lite middag hos "Lill-Emil" och sen partäy i fjällstugan eftersom att Josefin fyllde 20. Och självklart lyckas man alltid bli bakis!:) Så idag har inte mycket blivit gjort heller! Å sen en helt annan sak, vi köpte en lägenhet igår också så snart kommer man hemifrån också! jippi!!!! Den var så sjukt fin!

3 februari

Hej!
Hör ligger man "svullen" å proppmätt efter all god mat och fika. Tjocksockor, mys shorts& lite gotta(eftersom att det är fredag) :)
Men det är helt galet vad denna vecka har gått fort?! Förhoppningsvis blir de lite party med mina efterlängtade tjejer!

2 februari

Halloj!
Idag har vart en bra dag! jobbat, städat och kollat på idas nya place! riktigt fint måste jag säga! Så nu blir det bara slapp tills man somnar! + Att de är Bara massa skit på Tv nu också.
Bye

1 februari

Jaha, ny månad ockå bara sådär liksom! Idag när man var ledig så vart de inte alls många knop gjorda, var till UM och fick en p-stav insatt iallfall, och hälsat på mama lite granna :) .. Snart blir de att fira svärfar som fyller år idag! :D

tjing
RSS 2.0